Gümrük Ticaret Eski Bakanı ve Rize Milletvekili Yazıcı ile Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Alim Odamızı Ziyaret Etti

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı İshak Alim ve heyeti ile birlikte Odamızı ziyaret etti. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Meclis Başkanı Şükrü Cevahir ev sahipliğinde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Temizel, Sayman Üye Ahmet Arif Mete, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Mürteza Ağun, İsmail Kuyumcu, İsmail Erdem, Mehmet Üzümcü ve Mehmet Taşkın’ın katılımları ile gerçekleşen görüşmede Başkan Karamehmetoğlu İlimiz ile ilgili konularda yaşanan gelişmeler hakkında bilgi vererek beklentilerini iletti. Görüşmede Hayati Yazıcı bahsedilen konuları kendilerinin de yakından takip ettiklerini gerekenin yapılacağını ifade etti.

243 Görüntüleme (Toplam) 5 Görüntüleme (Bugün)

Cevap bırakın