Odamız 105. Yönetim Kurulu Koronavirüs Önlemleri Kapsamında Video Konferans Yöntemi ile Gerçekleştirildi

Odamız Yönetim Kurulu 105. Toplantısı Elektronik ortamda video konferans yöntemi ile Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu Başkanlığında Meclis Başkanı Şükrü Cevahir’in katılımları ile gerçekleştirildi. Toplantı, Açılış ve yoklama, Bir önceki toplantı tutanaklarının kabulü, Askıdan inecek üyelerin durumlarının görüşülmesi, Odamızdan kaydı silinecek üyelerin durumlarının görüşülmesi, Odamıza kayıt yaptıracak üyelerin görüşülmesi,İşe Devam Desteği Küçük İşletme Can Suyu Kredisinin Görüşülmesi, Nefes Kredisinin Görüşülmesi ve Gelen yazıların görüşülmesi ile Dilek ve temenniler gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

207 Görüntüleme (Toplam) 2 Görüntüleme (Bugün)

Cevap bırakın