ULUSLARARASI TİCARETTE OPERASYONEL SORUNLAR, ÇÖZÜM YOLLARI VE UYGULAMALAR ONLİNE EĞİTİMİ

Eğitim İçeriği

-Dış Ticaretin Temel Esasları

-Uluslararası Sözleşmelerin Hukuki Durumu ve Taraflar

-Dış Ticarette Uyuşmazlıklar ve Çözüm Mercii

-Dış Ticarette Teslim Şekillerinin Doğru Kullanımı

-Ödeme Şekillerinde Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar ve Muhtemel Riskler

-Taşıma Belgelerinin Önemi ve Kullanımı, Doğru Belge Düzenleme ve Kullanımının Önemi

-Gümrük Uygulamaları

Hedef Kitle: Dış ticaret, Hukuk, Muhasebe, Finans, Satış, pazarlama Operasyon uzmanları, şirket yöneticileri, konu hakkında eğitim gören öğrenciler.

Eğitim saat 13 Ocak 2023 tarihinde 14:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak eğitimde eğitim sabahı katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir.

Eğitim günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız.

https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

Ücret ve Kayıt: Eğitime katılım ücretsizdir.

Eğitmen: Cengiz Özcan

1990 yılında Ankara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler fakültesinden mezun olan Cengiz Özcan yüksel lisansını Damping ve Sübvansiyona Karşı Alınan Tedbirler: AB ve Türkiye Uygulamaları alanında yapmıştır.2001-2005 yılları arasından Kocaeli Üniversitesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO bölüm başkan yardımcısı olarak görev alan Özcan, 2010 yılından itibaren Yalova Üniversitesi Yalova MYO Bölüm Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta ve Dış Ticaret İşlemleri ve Uygulamaları, Uluslar Arası Ticari Belgeler, Gümrük Mevzuatı ve Uygulamaları, Gümrük Mevzuatı ve Uygulamaları, Lojistik ve Nakliye, Satış Yönetimi, Hukuka Giriş, Pazarlama Stratejileri, Girişimcilik, Dış Ticaret İşlemleri konularında dersler vermektedir. Milli Eğitim Bakanlığı, Abigem Doğu Marmara, İstanbul Maden ve Metal İhracatçıları Birliği, istanbul İhracatçılar Birliği, Elginkan Vakfı ve birçok üniversitede dış ticaret mevzuatı uygulamaları ve stratejileri alanında eğitimler vermiş ve projelerde yer almıştır.

Etkinlik Katılım Linki