Ulaştırma ve Lojistik Meclisi Webinarı

Birliğimiz Türkiye Sektör Meclisleri bünyesinde yer alan Türkiye Ulaştırma ve Lojistik Meclisi, meclis üyeleri Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ve Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD)' ın ortaklığında İthalat Kontrol Sistemi (ICS2) ve Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS) konularında bilgilendirme yapılması amacıyla 6 Şubat 2023 tarihinde bir webinar gerçekleştirilecektir. Söz konusu webinarda Birliğimiz üyesi Odalar, Sektör Meclisleri; Kamu Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları yer alacak olup, webinar herkese açık gerçekleştirilecektir.

Passcode: 973339

Program: 13:00 – 13.30 Açılış Konuşması TOBB Türkiye Ulaştırma ve Lojistik Meclisi Başkanı Sn. Çetin NUHOĞLU

TOBB-Türkiye Ulaştırma ve Lojistik Meclisi Bilgilendirme Webinarı

UTİKAD:  1 Mart 2023 tarihinde Avrupa’da havayolu taşımacılığında 1 Mart 2024 tarihinde denizyolu, karayolu ve demiryolu taşımacılığında yürürlüğe girecek İthalat Kontrol Sistemi(ICS2)  hakkında değerlendirme yapılması UND:  “Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS) ile talep edilen verilerin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı veri entegrasyonu ile sağlanması” Hedef:  Veri Entegrasyonunun Sağlanması için Sevk İrsaliyesi ile CMR Evrakının Elektronik Ortamda Birleştirilmesi.

Bilgi için:                               Aybegüm Balcı – aybegum.balci@tobb.org.tr – 0312 218 27 54

Etkinlik Katılım Linki