22 OCAK 2024

Odamız Yüksek İstişare Kurulu 2024 Yılı İlk Toplantısı Karamehmetoğlu Başkanlığında Gerçekleştirildi

Odamız Yüksek İstişare Kurulu 2024 Yılı İlk Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Şaban Aziz Karamehmetoğlu Başkanlığında, Meclis Başkanımız Ahmet Arif Mete'nin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Yüksek İstişare Kurulu üyelerinden Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Abdulbaki Temizel, Abdulvahap Köseoğlu, Ali Atılgan, Ali Şafak Şahinler, Burhan Bakır, Güven Aksoy, Hakan Mürteza Ağun, Hasan Kotil, İsmail Selim Bilgin, Mehmet Cevdet Akmehmet, Muammer Kuvel, Murat Yazıcı, Recep Taylan, Şükrü Cevahir ve Vedat Yavuz İle Odamız Genel Sekreter Yrd. Emrah Kaytaz katıldı.

Toplantıda İlimiz ekonomisinin gelişimi için yapılması gerekenler ve çözüm önerileri değerlendirildi.

Haber Galerisi