TOBB Akreditasyon Belge Yenileme Tetkikimiz Başarı ile Tamamlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ilk akredite odalarından biri olan Rize Ticaret ve Sanayi Odamız 8-9 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleşen Akreditasyon Belge Yenileme Tetkikimiz başarı ile tamamlandı. Avrupa standartlarında 5 yıldızlı oda olduğumuz bir kez daha tescillenmiş oldu.

Odamız 2021 yılı Akreditasyon Belge Yenileme Denetimini başarı ile tamamladı. Denetleme işlemini gerçekleştiren klaslama ve uygunluk değerlendirme kuruluşu Türk Loydu Akreditasyon Denetçisi Olcay Koca ve TOBB Akreditasyon Müdürlüğü Personeli Başak Ayık’a denetleme sırasındaki Odamızın gelişimine yönelik yol göstericiliğinden dolayı teşekkür ederiz. Denetleme açılış toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Temizel, Genel Sekreter Yardımcısı Emrah Kaytaz, Akreditasyon ve Kalite Yönetimi Sorumlusu Fatma Nur Tarlacı ve diğer personelimizin katılımıyla gerçekleşti. Kapanış toplantısı ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Temizel, Genel Sekreter Yardımcısı Emrah Kaytaz, Akreditasyon ve Kalite Yönetimi Sorumlusu Fatma Nur Tarlacı ve diğer personelimizin katılımıyla gerçekleşti.

126 Görüntüleme (Toplam) 1 Görüntüleme (Bugün)

Cevap bırakın